La fuerza no proviene de la capacidad
física sino de una voluntad indomable


miércoles, 13 de mayo de 2009

DON PEP GUARDIOLA



No em considero una aficionada al futbol, però si em considero culé. Ja que la diferencia està en que no m’afecta gens la temporada de futbol, però quan el nostre equip està jugant com ho està fent aquest any, doncs crec que en aquest cas tothom, aficionats o no, ens bolquem en els partits i resultats de cada trobada.

Repeteixo que no soc aficionada, però es impossible per la gent que ens envolta, la prensa, la família, els amics, que entre tots no ens influeixi una mica. Doncs quan al principi de temporada, ens vem assabentar de que en PEP GUARDIOLA seria l’entrenador del BARÇA, vaig pensar que s’equivocaven. Aquell noi que l’hem vist sempre com a jugador, (els que hi entenen, diuen que molt bon jugador), i el veia mes aviat un toc parat, no com algú que tingués que posar disciplina a un equip de grans figures, sinó que se’l menjarien en no res.

Doncs si avui escric aquest post es perquè reconec que em vaig equivocar en el meu parer (humil parer), perquè considero que aquest noi ha sapigut engrescar un gran equip, ha sapigut posar tècnica i estil de joc, i el mes important que fa que aficionats i no aficionats, ens engresquem en cada partit, ens il•lusionem en tots els torneigs que està compatint i a sobre el trobo més guapo i atractiu que mai.

Felicitats Pep. I que consti que ho escric abans de saber el resultat d’avui en la Copa del Rei, perquè no m’influeixi el resultat en dir el que penso en aquests moments.

Visca el Barça i visca en Pep Guardiola

12 comentarios:

  1. Jo pensava com tu, però ja de jugador discutia amb els entrenadors si no estava d'acord amb ells; així que en Pep ja ho duia dins aixó...jo no en tinc ni idea però el felicito!

    ResponderEliminar
  2. jejee......veig que tots pensàvem igual!! Jo també vaig pensar que era molt jove, però hem de reconèixer que ho està fent tot molt bé.
    Sóc culé des de fa molts d'anys, i ara és inevitable anar amb un somriure a la cara.
    Petonets!!!!!!!

    ResponderEliminar
  3. Visca, visca!!!

    Un besote guapa.

    ResponderEliminar
  4. Jjajajaj q poco entendí de lo que pusiste...bueno que yo soy del madriiiiiiiiid, aunque ahora de un poco de verguencillla!!!!!!!

    ResponderEliminar
  5. Doncs, jo vaig pensar en saber que possavem al Guardiola de preparador, vaig pensar que m'estava bé, no se, em va dónar bones vibracions, ja que qui juga sap molt bé com funciona dins del camp, i per això li vaig dónar un vot de confiança que ara ha demostrat amb fets que és molt bó!!!

    FORÇA BARÇA!!!

    FELICITATS A TOTS ELS QUE SOM I SEREM CULES PER SEMPRE MÉS!!!

    Una abraçada manita culera (això no vol dir que tinguis el cul gros, eeehhh, sino que ets dels meus: SOM CULES!!!)

    ResponderEliminar
  6. jajajaja, Vicky!!!
    Los hombres son masculinos y las mujeres masCULEras..jejajajajaa

    Un petonet peque!!!

    ResponderEliminar
  7. Com va dir ell mateis, Pep mereis que el deisen jugar 5 minuts en partits com els d'hair. Jo soc che, no una gran aficionada pero possats a ser soc del Valencia, claro que amb 14 anys Josep Guardiola Sala era un dels guapos amb el huequito de la barbilla mmm i hara 12 anys despres... uf es com el bon vi jajaja molt gran el Barça de este any.
    Lansbury

    ResponderEliminar
  8. Yo poco y nada entiendo de catalán(vamos, una negada completa) pero solo por su foto en tu blog y babas recogidas previamente tengo que decir que este hombre me encanta!!!!!!!!!tiene un-no-sé-qué...ayyyy
    uf, besotes!! para los dos.

    ResponderEliminar
  9. M'agradaria celebrar les tres copes sota l'arbre que has posat al blog , amb una cerveseta i una bona companyia .

    ResponderEliminar
  10. Visca el barça y visca guardiola una persona que ha sabido llevar la ilusion de unos colores y una tierra a sus jugadores y aficion, ganen los tres o solo dos, hara historia este chico!!
    Un petonetttt

    ResponderEliminar
  11. Garbi, a mi també... i sense copes també. Ja em conformo amb la cerveseta i la bona companyia.
    Una sonrisa.. yo tambien pienso igual.
    Lansbury y Jinete Pálido..yo tambien opino que tiene un no se qué...que ayinssssss
    Feliz fin de semana

    ResponderEliminar

Gracias por dejar tu opinión.